شنیدهای خبرنگار پایگاه خبری حامیان ولایت حاکی از آن است که شرکت بهنام پیشرو کیش در یک تقلب بزرگ ،در کمتر از یکسال گذشته تاسیس شده است وقرار است پرسپولیس را در روز سه شنبه تاریخ94/2/29 لاز سازمان خصوصی سازی خریداری نماید.
این در حالی است که شرکت اصلی این خانواده شرکت سرمایه گذاری اقتصاد جهان صنعت می باشد که مدیر عامل این شرکت پدر خانواده به نام تقی گلرخسار می باشد.ومدیر عامل بهنام پیشرو کیش که ظاهرا این شرکت خریدار پرسپولیس می باشد وبدهی هم ندارد پسر ،وبه نام نادر گلرخسار شده است.
شرکت سرمایه گذاری اقتصادجهان صنعت که اعضای هیات مدیره آن هم در این شرکت وهم در بهنام پیشرو کیش می باشند از بزرگترین بدهکاران بانکی به شرح ذیل قرار دارند:
1-قراگاه خاتم 350 میلیارد
2-بانک سرمایه100 میلیارد-شعبه مرکزی
3-بانک کشاورزی30 میلیارد
4-بانک آینده 18 میلیارد
بانک ایران زمین 100 میلیارد
می باشد که البته ایتن قسمت کمی از بدهی های بانکی آنها(خریداران پرسپولیس) می باشد.
با توجه به قانون تجارت اگر افرادی در دو یا چند شرکت باشند ودر یکی از شرکت ها بدهی بانکی داشته باشند موظف به پرداخت آن می باشند.حال از سال گذشته این شرکت اسپانسر باشگاه پرسپولیس بوده وتمامی تبلیغات این شرکت برروی پیراهن این تیم در فصل گذشته بوده است.
حال شما به ما بگویید که چه برسر پرسپولیس این تیم محبوب میلیونها ایرانی خواهد آمد؟؟؟




